Evaluatie:  2/6/2013

Toen ik begon met de counseling gesprekken voelde ik mij onzeker, fragiel. Als gevolg van een casus op mijn werk waarin ik te maken heb gehad met dominantie/ directiviteit voelde ik me erg fragiel. Ik was het vertrouwen in mezelf als ervaren therapeut een beetje kwijtgeraakt.

Door de gesprekken met Mieke en de praktische handvaten, de aangereikte boeken, de opdrachten, het lezen van de reacties van mijn collega’s/vrienden over mij voel ik mij nu weer een stuk zekerder. Ik ben weer goed op de weg terug. Ik ben op mijn werk weer zelfverzekerd aanwezig.Daarnaast ben ik me ervan bewust dat ik niet alles hoef te/ moet doen, zowel thuis als op het werk.

( ‘dubbeltje is ook genoeg’)

Vaker voor mezelf opkomen/ kiezen voor iets wat ikzelf belangrijk vind. Niet eerst denken aan anderen/ wat anderen zouden willen. Ook hier ben ik goed mee bezig

Ik ben als persoon niet veranderd, en weet ook dat dit niet nodig is. Ik ben af en toe nog steeds een onzeker type. Ik voel me echter een stuk beter gewapend en ik heb meer bagage om te zorgen dat ik minder last heb van mijn onzekerheid.

Ik kan de komende tijd verder aan de slag met de adviezen; Ik zal zeker nog regelmatig teruglezen in de verslagen/ boek.

Ik heb het boek ‘geweldloze communicatie ’aanbevolen aan enkele mensen bv-schoonzus/ vriendin en mijn collega’s. Ik ben verder aan het denken om misschien een korte samenvatting van het boek te bespreken binnen ons team, omdat ik denk dat we er allemaal iets uit kunnen halen.

Mieke, bedankt voor je fijne gesprekken en goed advies.

_________________________________________________________________

November 2020

Beste Mieke

Wij zitten net te praten over hoe het tussen ons gaat en hoe nu verder met betrekking tot de sessies bij jou. Ondanks dat ik valse hoop heb gehad, heb ik nu meer vertrouwen. Zelf zal ik natuurlijk ook alert moeten blijven. Ik heb je meegestuurde bijlagen gelezen en denk dat we een flink eind op de goede weg zijn.

Wat wij eigenlijk willen afspreken, is dat wij voor de rest van dit jaar aanzien hoe het tussen ons gaat. Volgend jaar weten we ook meer hoe het met Corona ervoor staat; dit blijft een belangrijk punt voor ons ten aanzien van het wel of niet bezoeken van plekken. Wij komen nog steeds alleen op de hoogstnoodzakelijke plaatsen binnen, vanwege de potentiële gevaren.

Tot zover willen we je in ieder geval heel hartelijk danken voor je vruchtbare aanpak en vertrouwen gevende benadering. Het was voor ons steeds prettig om naar je toe te komen. Mochten wij de draad weer willen oppakken, dan hoor je in 2021 weer van ons.

Hartelijke groeten van ons beiden, K

_________________________________________________________________

December 2021

We hebben gedurende bijna een jaar (1x per maand) relatietherapie gehad van Mieke en deze met een goed resultaat deze week afgesloten.
Mieke heeft ons tijdens deze therapie begeleid in hoe je elkaar weer terug kunt vinden en respecteren.
Van Mieke hebben we veel handvatten gekregen hoe met elkaar om te gaan en hebben we weer geleerd om samen te communiceren.
Al met al hebben we veel baat gehad bij deze therapie.

Marianne

_________________________________________________________________

November 2021

Beste Mieke,

Bijna 3 jaar geleden stonden mijn man en ik op het punt om te gaan scheiden en zijn we bij jou in relatietherapie gegaan. Dit heeft ons enorm veel gebracht en mij als persoon veranderd. Gewoon uit het niets wou ik je dan ook even laten weten dat ik hier nog vaak aan terug denk. Inmiddels zijn wij 7 weken geleden gelukkige ouders geworden van ons 2e kindje ☺️ Mede dankzij jou zijn wij weer een intens gelukkig gezin. Dus (beter laat dan nooit) heel erg bedankt voor de fijne counseling 3 jaar geleden!
Veel liefs, Denise
_________________________________________________________________

Hoi Mieke,

De manier waarop je IEMT uitvoert is fantastisch, heel mooi in verbinding en
vanuit een hele pure intentie. Je weet heel goed waar je moet zijn of
wanneer je moet beginnen. Dit voel je intuitief goed aan. Je vingers gaan al
intuitief naar de goede lijnen en je voelt aan wanneer je kunt stoppen.
Vanuit een hele positieve intentie leidt je je cliënt letterlijk door zijn
ervaring heen. Voor je ontwikkeling: gewoon blijven doen en je intuitie volgen.

Anne

_________________________________________________________________

17-02-2021

Beste Mieke.

In 2017 samen met ons gezin aan meerdere hulpverlening-trajecten begonnen ,maar er kwam niet veel vooruitgang in. Uiteindelijk bij jou terecht gekomen. Ik had de moed al opgegeven maar u stelde voor om IEMT nog eens te proberen. Ik had er wel eens van gehoord. Ik heb 2 sessies gehad en ik moet zeggen het heeft mij enorm geholpen. Ik heb alles, waar ik al heel mijn leven mee rond liep, een plaatsje kunnen geven. Mijn hoofd is weer opgeruimd, heerlijk om dat gevoel weer terug te krijgen. Bedankt Mieke voor alle goede hulp en steun ik ben weer op de goede weg, heerlijk om mij weer zo een goed te kunnen voelen ❤

Quirina

________________________________________________ _____________